Трансфер Бургас – Истанбул

Трансфер Истанбул – Бургас се движат от фирмите Nisikli и Metro. Тръгването не е от самата автогара, а от ул. Булаир (300 метра от автогарата), до хотел Луксор. Графикът на автобуса Низикли включва 4 пътувания на ден: две дневни и две нощни. Продължителността на пътуването е 5 часа 30 минути, цената на пътуването е 25,6 евро. Совалките с метрото отнемат повече време – 7 часа, цена на място – 25,6 евро. Билети могат да бъдат закупени онлайн от сайта на превозвача или от касата на площада на гара Бургас.

Такси от Бургас до Истанбул

Ако не искате да пътувате с обществен транспорт, можете да използвате такси от Бургас до Истанбул или резервирайте частен трансфер. Времето за пътуване с кола до Истанбул е около 4 часа, цената започва от 244 евро за икономична (от 300 евро за микробус). Турист пътува с такси без други пътници и без да спира. Освен това пътуването се контролира от диспечер, а можете да разчитате и на съдействие от шофьора с багажа.

Коли под наем в Бургас за трансфер Бургас – Истанбул

Създавате свой собствен маршрут за пътуване. Можете да обиколите цяла България и да върнете автомобила във всеки град в страната (срещу допълнително заплащане).

Цената за наемане на кола на ден е по-ниска, колкото по-дълъг е периодът на наема. В цената на наетия автомобил е включена застраховка тип КАСКО, която не покрива щети по джанти, дъно, предно стъкло и салон на автомобила. За използване на автомобил се изисква депозит от 10 000 рубли, но можете да намерите автомобили без депозит. По време на високия сезон (юли-август) фирмите за наем надуват силно цените. Ако искате да спестите пари, резервирайте кола няколко месеца предварително.

Има възможност за наемане на кола на летище Бургас. Представители на компанията ще ви посрещнат с табелка с име при пристигане, ако посочите номера на полета си при резервацията.

Още ли се чудите как да стигнете с трансфер от Бургас до Истанбул? Изберете: с обществен транспорт (автобус) или с такси (частен трансфер). И двата варианта са много популярни сред посетителите, но пътуването с кола за един турист ще струва повече, но ще стигнете по-бързо и с по-голям комфорт. За група от 7 или повече човека цената за пътуване с автобус няма да бъде по-висока от тази за трансфер. Като цяло изберете това, което ви харесва и можете да си позволите, и пътувайте с удоволствие!

You May Also Like