Стилни, елегантни и надеждни са плъзгащите се порти

Стилни, елегантни и надеждни са плъзгащите се порти, контролирани от автоматиката, ще се превърнат в истинска архитектурна украса на къщата. Те се настройват на положително и вдъхват неизменно уважение към собствениците на частна селска къща, вила.

За да Ви консултираме и отговорим на Вашите очаквания, моля, свържете се с нас: Логел“ ООД с дългогодишен опит.,гр. София, ул. „Българска легия“ 41А. Телефон за връзка: (02) 489 4919.

Нова серия от подобрени входни гаражни врати успешно навлезе на пазара. Новите входни плъзгащи се врати се отличават с високо ниво на качество. Естетично атрактивен дизайн, широка гама от дизайнерски и функционални решения, както и надеждност и надеждност при работа. Най-новите иновации и разработки са въплътени в дизайна на гаражните врати.

Плъзгащите се порти от серията са инсталирани както в частни, така и в промишлени сгради.

Плъзгащите се порти са самоносеща конструкция, изработена от рамкови профили, които рамкират пълнежа според принципа на рамка или рамката е скрита чрез пълнене, което ви позволява да създавате различни шарки на портата. Движението на крилото на плъзгащата се врата може да се извърши с помощта на ролкови опори, които са монтирани върху основна плоча или рамка.

Тип на отваряне (изглед от двора):

наляво

надясно

Предимства на плъзгащите се врати:

Разнообразието от видове запълване е опция. Тази позиция трябва да заслужи почетно първо място в списъка с предимства при избора на плъзгаща се врата. Дизайнът на алуминиевите профили, от които са изработени плъзгащите се порти, предвижда инсталирането на повече от 20 вида различни пълнежи на крилото на вратите.

Сандвич панел. Плъзгащите се порти с различни видове пълнежи от сандвич панели (микровълнова печка, хоризонтално гофриране, панел) идеално подчертават архитектурата както на модерна високотехнологична къща, така и на класическа вила. Вратата, изработена от сандвич панели, имитираща дървесна текстура (златен дъб, тъмен дъб, череша), придава на къщичката елемент на престиж и индивидуалност.

Екструдирани алуминиеви профили. Използването на профили с различни ширини и цветове за производството на плъзгащи се порти дава възможност да се въплъщават различни цветове в готовата структура. Запълването на входната порта с алуминиев профил с спад във височина ви позволява да създадете индивидуален фасаден стил. Алуминиевите профили с полимерно покритие гарантират дългосрочна работа на входни гаражни врати в агресивна среда. Това важи особено за крайбрежните райони, където е характерно голямо количество соли във въздуха, по-специално хлорни и йодни йони.

 

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *