Семеен хотел Вършец

Семеен хотел Вършец, кьде да отседнем в китното курортно градче?

Много от вас са чували за град Вършец – едно китно градче с прекрасни природни красоти, еко пътеки за туризъм и разходки и редица фолклорни събития. Отдаде ли ви се възможност за почивка  или просто да го посетите, имате избор да се спрете на някой от многобройните семейни хотели във Вършец. Те са на разположение на гостите. В тази публикация ще разгледаме най-добрите от тях, които със сигурност са много добър избор и имат отличен рейтинг от самите гости:

Семеен хотел Вършец

Семеен хотел Вършец – Панорама 3D

Ако искате прекрасна гледка съчетана с уют и приятно изкарване на почивката ви. Дори в компанията на домашния си любимец, то тогава най-добрият и може би единствен избор за вас е Семеен хотел Вършец – Панорама 3D. Той разполага с луксозно обзаведени стаи за настаняване Вършец. Хотелът разполага с: просторна тераса за слънчеви бани, с открито барбекю, с отлично местоположение. Като не е и съвсем откъснат от града благодарение на непрекъснатия безжичен бърз интернет на разположение в целия комплекс.

Семеен хотел – Да Винчи

Ако се интересувате от историята или искате да усетите ретро вибрации, тогава изборът за вас е семейният хотел Да Винчи. Той е построен точно в такъв ретро стил и определено е вашето място. При него ще намерите барбекю, планинска панорама и ще имате възможност за яздене на коне и за каране на велосипеди, които са на винаги на разположение на гостите на хотела. Този хотел няма да спре да привлича много гости от цялата страна и от чужбина. Много е подходящ също и за влюбени двойки, които желаят да получат усамотение сред красивата природа.

Семеен хотел – Лъчи

Семеен хотел Вършец – Лъчи е построен на пешеходно разстояние от идеалния център на града. Той разполага с безплатен паркинг за гостите си. Има просторна цветна градина. Семеен хотел Лъчи е най-логичният избор за посетители, които искат да бъдат едновременно сред градска обстановка, но също така и в досег със заобикалящата природата наоколо. Ако изберете това местенце, няма да съжалявате дори и за минута. Все пак той е с един висок рейтинги от гостите на Вършец и с доста на брой добри отзиви.

Която и локация за семеен хотел да изберете, невероятно красивата природа съчетани с българското гостоприемството на жителите с пълноценна почивка ще повлияят положително и релаксиращо. Неизбежно ще искате да се завърнете отново в едно от най-прекрасните курортни градчета, което е изпълнено със спокойствие, чист въздух и усещане за уют.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *