Сватбена декорация

Сватбена декорация

Предлагаме Ви няколко варианта, в които ще можете да се насладите лично на собственото вдъхновение и заедно с това ще можете да спестите средства.

Свещи

Може ли да има нещо по-просто и същевременно ефектно в една сватбена декорация? Можете да създадете вълшебна атмосфера в ресторанта, който сте избрали за Вашето незабравимо празненство. Ще Ви помогнат най-обикновените чаени свещи. Поставете ги навсякъде, колкото повече, толкова по-магично въздействие ще имат. За да не гаснат и от най-малкия въздушен повей, ги сложете в стъклени съдинки, вазички или бурканчета. Всичко ще добие приказен вид.

Пълнители за вази

Разнообразните пълнители ще превърнат всяка стъклена ваза в красив празничен интериор.  Поставете ги във вазата и цветната Ви композиция ще придобие оригинален стил. Като пълнители можете да използвате стъклени или други камъчета,  пясък, разноцветни кристалчета, листенца от рози, перлички, копченца, мидички, ягоди, плодове, кафени зърна, бонбони и др. В съвременния сватбен декор можете да развихрите фантазията си, докъдето решите Вие.

Листенца от рози

Много ефектни за сватбена декорация. Можете да ги придобиете във всеки цветарски магазин дори и без пари. Можете да посипете искрящо бялата пътечка, по която ще мине щастливата двойка или да ги сложите в съдове и раздадете на гостите, те ще посрещнат младоженците и ще ги обсипят с тях след излизането им от залата, където са сложили подписите си.

Хартиени фенери

През деня са стилна сватбена украса в цветна гама, вечер създават романтична атмосфера и мека светлина. Много подходящи за празник на открито.

Панделки на столовете – прозрачни или не, сатенени или  блестящи – решавате Вие!

Любимите цветя на младоженците, разположени по масите с класическа сватбена декорация.

Красиво изписани с тебешир табели с празнични насочващи надписи

Ръчно изработени малки сувенири за всеки от Вашите гости, разнообразието е голямо, включете въображението си, малко тюл, паричка, семенца, цвете, камъче и много радост.

Изберете ц вят за сватбеното тържество и нека цветът присъства ненатрапчиво в малките детайли

И разбира се, балони, въздушни и красиви, с различни избрани от Вас големина и цвят.

Спестявайки, с вкус създавайте желаната от Вас сватбена декорация.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.