Сватбена декорация

Сватбена декорация

Предлагаме Ви няколко варианта, в които ще можете да се насладите лично на собственото вдъхновение и заедно с това ще можете да спестите средства.

Свещи

Може ли да има нещо по-просто и същевременно ефектно в една сватбена декорация? Можете да създадете вълшебна атмосфера в ресторанта, който сте избрали за Вашето незабравимо празненство. Ще Ви помогнат най-обикновените чаени свещи. Поставете ги навсякъде, колкото повече, толкова по-магично въздействие ще имат. За да не гаснат и от най-малкия въздушен повей, ги сложете в стъклени съдинки, вазички или бурканчета. Всичко ще добие приказен вид.

Пълнители за вази

Разнообразните пълнители ще превърнат всяка стъклена ваза в красив празничен интериор.  Поставете ги във вазата и цветната Ви композиция ще придобие оригинален стил. Като пълнители можете да използвате стъклени или други камъчета,  пясък, разноцветни кристалчета, листенца от рози, перлички, копченца, мидички, ягоди, плодове, кафени зърна, бонбони и др. В съвременния сватбен декор можете да развихрите фантазията си, докъдето решите Вие.

Листенца от рози

Много ефектни за сватбена декорация. Можете да ги придобиете във всеки цветарски магазин дори и без пари. Можете да посипете искрящо бялата пътечка, по която ще мине щастливата двойка или да ги сложите в съдове и раздадете на гостите, те ще посрещнат младоженците и ще ги обсипят с тях след излизането им от залата, където са сложили подписите си.

Хартиени фенери

През деня са стилна сватбена украса в цветна гама, вечер създават романтична атмосфера и мека светлина. Много подходящи за празник на открито.

Панделки на столовете – прозрачни или не, сатенени или  блестящи – решавате Вие!

Любимите цветя на младоженците, разположени по масите с класическа сватбена декорация.

Красиво изписани с тебешир табели с празнични насочващи надписи

Ръчно изработени малки сувенири за всеки от Вашите гости, разнообразието е голямо, включете въображението си, малко тюл, паричка, семенца, цвете, камъче и много радост.

Изберете ц вят за сватбеното тържество и нека цветът присъства ненатрапчиво в малките детайли

И разбира се, балони, въздушни и красиви, с различни избрани от Вас големина и цвят.

Спестявайки, с вкус създавайте желаната от Вас сватбена декорация.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *