Процесът на ремонт на покрива продължава

Последователността на действията при смяна на изгнилите части на гредата е следната. За да се поправи повредената зона, е необходимо да се направи ремонт на покрива. След това, за временно закрепване на крака на гредите, се монтира стелаж. Изгнилата част от конструкцията се изрязва, след което се поставя протеза върху крака на гредите.

Сега можете да поставите гредите върху Mauerlat.

За да се предотврати подхлъзване, отрязаният край опира в опорната платформа. След това трябва да проверите надеждността на възстановената конструкция, след което можете да премахнете временните стелажи. След приключване на ремонта на гредите е необходимо да смените повредените части на Mauerlat. Процесът е подобен на възстановяването на гредите.

По време на работата по подмяната на гредите на покрива краят на крака на гредите (съседен) се държи с крик. След това повредените части на щайгата се сменят. Ако е необходимо да се смени изгнилата част от системата на фермата, първо се отстранява повредената дървесина, след което здравият край се третира с антисептик.

За да се предпази от гниене, ремонт на покрива може да се покрие с битум.

По-нататъшната работа по ремонт и възстановяването на покрива зависи от вида на покривния материал и се състои в запълване на пукнатини и фуги, а ако отделните части са повредени, след това ги подменете.

Lesen Sie weitere Informationen über kap verdieping.

Ако е необходимо частично да се смени мекият покрив, повредената зона се изрязва до замазката. На негово място се полага ново покритие, за което се използва газова горелка и течен битум. Всички кръстовища и стави се обработват със смола, доведена до състояние на течност. Този процес е необходим при ремонта за защита на покрива от течове и за повишаване на нивото на хидроизолация. При извършване на работа по ремонта на покрива не трябва да носите форма от запалим материал, тъй като този процес се характеризира с повишена опасност от пожар (поради използването на горелка и газов цилиндър).

You May Also Like