Препоръки при избор на уред за миене на под

Такива места, които са по-тесни, трудно достъпни, със стълби и др. изискват специални леки уреди за миене на под като BR 35/12 Bp Pack на Kärcher. Помислете също така дали уред за миене на под ще се побере в асансьора.

Избор на уред за миене на под

  • Възможност за зареждане на машини с вода и източване на мръсна вода.

Обърнете внимание на капацитета на резервоарите на уредите за миене на под– колкото по-големи са те, толкова по-дълго машината може да работи без смяна на водата и почистване на резервоара. Големият обем на резервоарите обаче означава голямо тегло на самата машина.

  • Наличието на малки отпадъци и възможността за редовно метене.

Уредите за миене на под с цилиндрични четки измитат фините отпадъци в специална тава, вградена в четката, което значително спестява време за почистване.

  • наличие на захранващи устройства. Оценете разстоянието от изхода до изхода и дължината на кабела, за да изберете модел: ако има малко източници на енергия, по-добре е да закупите сушилня за почистване на батерии.
  • наличието на помещение за зареждане на акумулатор (акумулатор), ако сте избрали автомобил с акумулатор. Някои видове батерии изискват специални помещения с добра вентилация.
  • необходимостта от допълнителни опции, като например наличието на осветително оборудване, мигащ фар, полиране на пода и др. Ако има нужда от такава функционалност, тогава си струва да изберете подходящия модел.

Следващата стъпка е разпределението на бюджета:

Имайте предвид, че средно скрубер сушилните с цилиндрични четки са по-скъпи от дисковите. А машините със седалка за оператор са по-скъпи от ръчните. Средно цената на ръчните дискови машини с професионално качество, захранвани от мрежата, започва от около 120 хиляди рубли. Когато купувате уред за почистване на под, вземете под внимание разходите за поддръжка, както и цената на резервните четки.

Когато финансовитесредствата са разпределени, можете да започнете да търсите желан модел уред за почистване на под с подходяща производителност и възможност за закупуване.

You May Also Like