Препаратите като инструменти за почистване на подове

Разнообразие от инструменти за почистване на подове

След използване на професионални продукти е достатъчно да дадете на чистата повърхност буквално 5-10 минути да изсъхне. Приятен и лек аромат ще изпълни дори най-голямата стая, освежавайки външния вид. Не можете да пренебрегнете икономическите характеристики.

Използването на професионален препарат за подове е доста икономично. Химикалът се продава под формата на концентриран разтвор, така че не бива да пропускате препарата само заради цената.

Голям обем, който се разрежда в 150-200 работни разтвора. Това е много по-икономично от продуктите за масова употреба.

Вторият компонент на успешното и висококачествено почистване е оборудването за почистване на пода. Преди да купите оборудване за почистване на пода, трябва да се запознаете с функционалните характеристики.

Първото нещо, което идва на ум на обикновен човек, е моп за измиване на пода

Мопа може да се използва както за мокро, така и за сухо почистване на помещения. Трябва да се има предвид, че химическото чистене изисква периодично използване на кофичка. Днес има голям асортимент в продажба.

Ленивите червеи са особено популярни. Това всъщност е обикновена лъжичка. Единствената особеност е дългата дръжка на лъжицата. Това е универсално средство, което се използва най-често у дома. След това идва ред на мокрото почистване и върху мопа се поставя специален парцал за измиване на подове. В офис знанията по-често се използват други инструменти.

Моповете са специални приставки за мопове. Използват се върху повечето повърхности и са подходящи както за сухо, така и за мокро почистване на офис сграда. Специалната структура събира всички замърсители и ги задържа сигурно във влакната си.

След прекарване на плосък или въжен моп върху пода, повърхността остава безупречно чиста. В същото време е невъзможно да се подхлъзнете върху него дори веднага след измиване на подовете.

Материалите, от които се произвеждат моповете, са различни:

  • полиестерни мопове;
  • акрилни мопове;
  • микрофибърни мопове.
  • памучни мопове.
  • комбинирани мопове (смесени материали).

Изберете най-подходящите инструменти за почистване на подове – от мопове и червеи до специални приставки за мопове, които са икономични, ефективни и грижовни към всеки вид подово покритие, за да ви помогнат да постигнете перфектна чистота във всяка стая или офис.

You May Also Like