Премахване на вдлъбнатини на покрива на автомобила

Всеки автомобилист има въпрос – какво да прави с повредите на автомобила от градушка? Може да отложи решението на този проблем за по-късно, защото колата ще Ви вози, както и преди.

След като прочетете тази статия до края, ще разберете какво да направите с вдлъбнатини от града, къде да отидете и как да премахнете вдлъбнатини от града със собствените си ръце.

Кои коли могат да пострадат дори от лека градушка? Това, разбира се, са китайските, корейските, японските. Ще изправим вдлъбнатини от градушка по примера на кола, Ланос.

Ако има вдлъбнатини от града, най-добре е веднага да дойдете до сервиза за PDR ремонт на автомобили и да го изправите. Това трябва да стане възможно най-бързо, защото металът има способността да запомня формата. Можете да коригирате вдлъбнатини от градушка с помощта на следния инструмент.

-Чрез изправяне на вдлъбнатини на покрива на автомобила отвътре може да се постигне следния резултат.

Ако вдлъбнатината удари укрепващия елемент, тогава в този случай е по-трудно.

За да премахнете такава вдлъбнатина, първо трябва да я нагреете със сешоар, за да омекотите метала и уплътнителя, върху който е залепен усилвателят. Изваждаме усилвателя.

След това изправяме метала по подобен начин.

По-нататък по подобен начин потупваме вдлъбнатината и я изравняваме с окончателните движения.

В резултат на това няма шпакловка и боя.

Заключение – ако сте сложили вдлъбнатина или сте паднали под градушка, не се отчайвайте. Основното нещо е да не дърпате с ремонта, не забравяйте паметта на метал.

Премахване на вдлъбнатини на покрива на автомобила

Сега малко за процеса на изправяне на вдлъбнатини след градушка. На покрива, качулката, капака на багажника, той работеше с китови опашки с различна дължина, както навсякъде са твърди усилватели. В редки случаи се използва малък ръчен инструмент.

На покрива, където има празни места, Джонсън работеше с различни мощности. По-близо до багажника – къса и ниска мощност. Далеч от стелажа с по-мощен pdr инструмент. Вратите, разбира се, с куки за врати, като крила на автомобила.

Стелажи и други места на тялото, където не беше възможно да се вземат куки, направиха лепило.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *