Предимства на кетъринга

Услугата за излизане от ресторанта или кетъринга има няколко предимства:

1.Кетърингът има много широк спектър от предлагани услуги;

2.сложна организация на банкет;

3.Широк асортимент от предлагани услуги (от ястия до оборудване).

Кетъринг компаниите преследват целта не само да нахранят, но и да изненадат гостите, затова превръщат всеки празник в уникално и запомнящо се събитие.

Благодарение на услугите за кетъринга, провеждането на празници и значими събития промени обхвата. Ако преди всяко събитие беше обвързано с конкретно място и изискваше големи организационни усилия, сега подготовката става по-лесна и по-свободна.

Кетъринг услугите ще осигурят максимално удобство и уют на почивката на мястото, което клиентът харесва. Освен това менюто се коригира според вкуса и темата на празника свободно, без да се фокусира върху силата на познат ресторант или кафене. Дори и за онези, които преди това не знаеха какво е кетъринг, услугите на компаниите създават условия за пълен релакс, в който е лесно да забравите за подготвителната суматоха и притеснения. Необходимо е само ясно да се очертаят отговорностите на служителите на фирмата.

Кетърингът вече не е нещо трансцендентално и ново. Без него не се провежда нито едно голямо събитие, нито един мини-майсторски клас или нещо друго важно. Съвременният кетъринг е не само вкусна храна, но и синхронизация с празнично събитие. Декор, украса, сервиране, облекло на сервитьори – всичко трябва хармонично да отговаря на темата на фестивала.

Разделяме сферата на кетъринга на няколко сегмента:

сервиране на храна и сервиране, фирмена философия, дизайн. Само с тези три компонента, които се допълват взаимно, е възможно да се организира правилния подход към нуждите на клиента.

Сервиране и сервиране на ястия

Съвременното представяне за ястия отдавна е надхвърлило установените норми – първо, второ и компот. И това е прекрасно, тъй като гостите могат да бъдат изненадани от различни иновации и иновативен подход.

Сега многообразните структури за подреждане на храна върху тях са особено уместни – вертикална маса на бюфет.

Хората обичат интересното представяне, поради което шоу-готвенето на бисквитки пред гостите от готвача е на мода.

Street Food – дейности на открито с вкусна храна.

Правилната здравословна храна и селскостопански продукти не губят популярност и дори набират скорост на търсене.

Красива храна. Декорирани канапета, спретнато разположени върху чиния зеленчуци и ярки коктейли. Хората обичат да снимат и да показват красотата на своите близки в социалните мрежи. Затова им дайте тази възможност и в същото време получете допълнителна реклама.

Друга популярна тенденция днес е олицетворението. За големи банкети от 50 души поръчват няколко отделни менюта: вегетариански, без глутен, месо. Основното е, че всички гости са доволни.

Нова вълна от вълнение е обичайният набор от ястия с прости хранителни решения в необичайна презентация.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.