Предимства на кетъринга

Услугата за излизане от ресторанта или кетъринга има няколко предимства:

1.Кетърингът има много широк спектър от предлагани услуги;

2.сложна организация на банкет;

3.Широк асортимент от предлагани услуги (от ястия до оборудване).

Кетъринг компаниите преследват целта не само да нахранят, но и да изненадат гостите, затова превръщат всеки празник в уникално и запомнящо се събитие.

Благодарение на услугите за кетъринга, провеждането на празници и значими събития промени обхвата. Ако преди всяко събитие беше обвързано с конкретно място и изискваше големи организационни усилия, сега подготовката става по-лесна и по-свободна.

Кетъринг услугите ще осигурят максимално удобство и уют на почивката на мястото, което клиентът харесва. Освен това менюто се коригира според вкуса и темата на празника свободно, без да се фокусира върху силата на познат ресторант или кафене. Дори и за онези, които преди това не знаеха какво е кетъринг, услугите на компаниите създават условия за пълен релакс, в който е лесно да забравите за подготвителната суматоха и притеснения. Необходимо е само ясно да се очертаят отговорностите на служителите на фирмата.

Кетърингът вече не е нещо трансцендентално и ново. Без него не се провежда нито едно голямо събитие, нито един мини-майсторски клас или нещо друго важно. Съвременният кетъринг е не само вкусна храна, но и синхронизация с празнично събитие. Декор, украса, сервиране, облекло на сервитьори – всичко трябва хармонично да отговаря на темата на фестивала.

Разделяме сферата на кетъринга на няколко сегмента:

сервиране на храна и сервиране, фирмена философия, дизайн. Само с тези три компонента, които се допълват взаимно, е възможно да се организира правилния подход към нуждите на клиента.

Сервиране и сервиране на ястия

Съвременното представяне за ястия отдавна е надхвърлило установените норми – първо, второ и компот. И това е прекрасно, тъй като гостите могат да бъдат изненадани от различни иновации и иновативен подход.

Сега многообразните структури за подреждане на храна върху тях са особено уместни – вертикална маса на бюфет.

Хората обичат интересното представяне, поради което шоу-готвенето на бисквитки пред гостите от готвача е на мода.

Street Food – дейности на открито с вкусна храна.

Правилната здравословна храна и селскостопански продукти не губят популярност и дори набират скорост на търсене.

Красива храна. Декорирани канапета, спретнато разположени върху чиния зеленчуци и ярки коктейли. Хората обичат да снимат и да показват красотата на своите близки в социалните мрежи. Затова им дайте тази възможност и в същото време получете допълнителна реклама.

Друга популярна тенденция днес е олицетворението. За големи банкети от 50 души поръчват няколко отделни менюта: вегетариански, без глутен, месо. Основното е, че всички гости са доволни.

Нова вълна от вълнение е обичайният набор от ястия с прости хранителни решения в необичайна презентация.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *