Преводачески услуги от професионални агенции

Важни моменти при избор на правилна агенция за преводачески услуги

Като се има предвид броя на преводаческите агенции у нас, можем да предположим, че подобни ситуации, когато поръчваме превод на някоя преводаческа агенция се случват доста често. Но с правилния подход те могат да бъдат избегнати. Тази статия ще обсъди как да изберете правилната агенцияза преводачески услуги.

Ето няколко важни съвета как да изберете най-добрата компания за преводачески услуги:

Посетете уебсайта на агенция за преводи

На първо място, обърнете внимание на уебсайта на компанията, предлагаща преводачески услуги. Компания, която се занимава сериозно с дейността си и планира да остане на пазара за дълго време, трябва да има собствен висококачествен уебсайт. Вижте дали има раздел „Осигуряване на качеството“ на сайта, лога на фирми клиенти, рецензии. Има ли раздел за компанията, ценности. Преводаческа агенция, която има система за контрол на качеството, определено ще уведоми клиентите за това на своя уебсайт. И, разбира се, цените са от значение. Добрата компания за преводачески услуги с прозрачна ценова политика определено ще публикува калкулатор или ценова листа на своя уебсайт. Важен момент е информацията за присъствието на офиса на страницата с контакти. Като цяло, след като посетите уебсайта на компанията за преводачески услуги, трябва да останете с впечатлението, че тя ясно цени репутацията си и няма да вземе да изчезне от пазара след месец.

Преценете скоростта на отговор на вашата заявка за превод

Висококачественият превод започва от момента на първата комуникация с мениджъра. Ако обаждане или заявка за обратно повикване е оставена без надзор и никой не Ви е повикал обратно, поръчката за превод най-вероятно също ще получи недостатъчно внимание.

Най-вероятно младите мениджъри не се интересуват от качествено обслужване. Те може да са претоварени от някой от клиентите. И да не намерят време за качествена обработка на вашата поръчка, като я дават на първия безплатен преводач. Не чакайте обратна връзка повече от 1 час време. Погледнете по-нататък и изберете преводаческата агенция за преводачески услуги, в която всеки клиент е ценен. Дори, ако сте изпратили документи във формат, който не може да се редактира, трябва да бъдете информирани, че заявлението е получено, но изчислението на преводаческите услуги ще изиска допълнително време.

 

You May Also Like