Прахосмукачка робот Xiaomi Viomi

Прахосмукачка робот Xiaomi Viomi е марка, която обикновено произвежда кухненски уреди. Но сега тества и водите на интелигентните почистващи уреди. Ето защо стартира второто поколение робот Viomi Vacuum Cleaner Root. Интелигентната прахосмукачка, която се предлага с добра част от спецификации, което ще доведе до забележително подобрение спрямо предшественика си.

Какво включва прахосмукачка робот Xiaomi Viomi

Пакетът включва робота с вече инсталиран филтър и почистващ инструмент, основа за зареждане, европейско зарядно устройство, 2 допълнителни четки, резервоар за вода и две втулки за почистване за изсушаване на мокри повърхности. Резервоарът за вода е 500 мл.

Предлага се само в черно с тъмносиви и тюркоазени щрихи. Отгоре има лазер с висока точност (за който ще говорим малко по-късно) и бутон за включване / изключване. Когато го отворите, ще намерите малка четка заедно с филтрите за почистване, този инструмент ще ни помогне да запазим възможностите на нашия робот в най-доброто състояние. На гърба му има изход за въздух , който ще охлажда устройството, докато работи, заедно с конекторите за зареждане и високоговорителя.

Ще има лазерно измерване с LDS, за да знае коя е зоната на помещението, ще има възможност да се ограничат забранените зони, до които прахосмукачката няма достъп, всичко това с виртуална карта. Освен това ще можем да програмираме почистване на определени зони в определени часове. Той може да преодолее препятствия до 2 см височина.

Ако погледнем текущата сцена на почистващите устройства, виждаме, че устройствата на Viomi са далеч от устройствата, стартирани от Xiaomi. Не само е трудно да се следи китайският гигант, но е и трудно да се създаде страхотно усещане за еуфория в обществеността с нов продукт.

Повече модели на cheren-petak.com 

 

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *