Пране на тапицерия – професионална услуга

Пране на тапицерия

Колата отдавна вече не е луксозен артикул. Тя се използва всеки ден, с нея отивате на работа, да напазарувате в големия супермаркет, пренасяте багаж, карате децата на училище всеки ден и т.н. Неминуемо прахът и мръсотията се натрупват по повърхността на автомобила и влизат и вътре. Следователно в един момент ще трябва да се възползвате от услугата пране на тапицерия.

Как да го направим правилно, за да не им навредим?

Нека поговорим за това.

За контакти с нас: 0888 000 588 или на имейл hello@polirane.net

Защо се налага да перем тапицерията?

Трябва ли да почистваме колата отвътре и колко често, защото отнема време и усилия?

Дори и да сте най-спретнатият човек, който внимателно пази колата както отвън, така и отвътре, ще трябва да изперете седалките за кола. Ако не го направите, колата Ви ще се замърси с течение на времето. Ще се появи постоянна неприятна миризма.

Вашите седалки за кола и килимчета се цапат с всичко внесено отвън, както и с храна и напитки, особено ако возите деца Вие най-добре знаете как това се случва.

Багажът, които носите в автомобила си, може да остави собствена миризма или замърсяване.

Прахът по време на движение също прониква във вътрешността, натрупва се в процепите. Ако въздушният поток от отворен прозорец или от климатик го пренася в колата, може да възникнат алергии.

Следователно вътрешността на автомобила трябва да се почисти. Тогава ще ви бъде много по -приятно да се возите в кола, да дишате чист въздух. Можете също да перете столовете, да миете пода и тавана, като използвате специални продукти.

Как да почистите и изперете тапицерията на автомобила?

За да почистите столчетата за кола, можете да използвате доказан, но скъп метод – услуга за химическо чистене в автомивка. Но не всеки има продукти, така че можете да се измиете. Но това трябва да се направи правилно, за да не се развали тапицерията. Трябва да започнете почистването на столчето за кола не с препарати, а с прахосмукачка. Вакуумирайте седалките добре, за да премахнете прах и мръсотия.

You May Also Like