По-нисък ценови сегмент за евтини врати

По-нисък ценови сегмент за евтини врати

Продукти от по-ниския ценови сегмент се монтират при завършване на строителен обект. След настаняване жителите сменят тези врати с по-солидни, според вкуса си.

В този сегмент можете да разчитате на крило на врата с дебелина до 80 мм, обикновено изработено от два стоманени листа с дебелина до 1,2 мм. Добре изработеният профил, наличието на веранди, ленти, защита за брави позволяват да се използва такава врата в продължение на много години. Разнообразието от материали и цветове на външните облицовки правят входната врата пълноправен елемент от интериора.

Входни метални врати: географията на въпроса

Входната метална врата от икономична класа е представена на нашия пазар от китайски, руски, полски или израелски производители.

Китайски входни врати: не можете да мислите за по-евтини врати

Най-лесно е да закупите метална входна врата евтино, като се обърнете към китайски продукти. Цените им започват от около 3000 рубли. Въпреки че здравината на конструкцията и компонентите оставя много да се желае, такава врата, ако се работи внимателно, няма да ви създаде проблеми. По правило евтините китайски врати имат привлекателен външен вид. Има смисъл да се спрете на тях, ако има общ вестибюл на площадката, когато достъпът до апартаменти за непознати е ограничен.

Метални входни врати от руски производител

Сред руските производители на метални врати в по-ниската ценова категория на икономичната класа може да се отбележи следното:

  • Нашият онлайн магазин Феникс Корект може да Ви предложи добри евтини врати за апартаменти.
  • Малки частни фирми, чиито продукти са добре познати на купувачите в цялата страна: Forpost, Bion, Super Doors, Kaiser.
  • Големи заводи: Еталон (Казан), Дивизион (Йошкар-Ола), Модул (Смоленск). Фабричните врати от по-ниската ценова категория често губят в дизайна, но много потребители изглеждат по-надеждни.
  • В средната ценова категория на икономична класа входните врати се произвеждат от такива големи компании като Doors Bravo, Torex, Guardian, Elbor, Cerber, Le-Grand.

You May Also Like