Почистване на септични ями в Бургас от биологични отпадъци

Борба срещу засипването и запушването на септични ями в Бургас

За да предотвратите запушване, както и да извършите ефективно почистване на септичната яма, можете да използвате биологични препарати – „бактерии за септична яма“. Добавянето на тези лекарства към камерите на септичните ями ще осигури разграждането на мазнините и фекалните вещества до неутрални вещества. Под въздействието на бактериите настъпва пълно биологично разлагане на фекалните води, при което те стават безопасни за домашните любимци и не засягат хората. Благодарение на действието на бактерии, седиментният слой в дъното на септичната яма бързо се разхлабва. И специфичната миризма, излъчвана от шахтата, се елиминира спомагайки за почистване на септични ями в Бургас.

Септичната яма позволява да бъдат пречистени огромни обеми вода от различни замърсители. Но самата тя от време на време започва да се нуждае от почистване, защото в него се утая утайка или други твърди отпадъци. Почистването на септични ями е много важна задача, която трябва да се решава от време на време.

Как да свършим тази работа по най -добрия начин и каква е спецификата на почистването на различни видове септични ями в Бургас?

Какво е септична яма?

Септичната яма е проточна структура, като правило, от най-простия тип, която е предназначена за пречистване на битови отпадъчни води.

Когато ги използваме, обикновено говорим за фекални и битови води в обем. Не по-голям от 25 кубически метра на ден, и тяхното пречистване чрез улавяне на неразтворими съединения и органични вещества и тяхното разграждане анаеробно. Тоест без кислород. Всички септични ями за биологично пречистване натрупват утайки по време на работа, които трябва да бъдат отстранени спомагайки почистване на септични ями в Бургас.

Характеристики на дизайна

Всяка септична яма е вид септична яма, която се състои от една, две или дори повече камери. Пречиствателните септични ями се създават от материали от различни видове. Включително тухли, полиетилен, стомана и бетон. Тези единици се намират под земята, всички канали се доставят към тях (също така разберете кой септичен резервоар е по-добър).

You May Also Like