Покани и картички за сватба

При организацията на сватба едно от много важните неща е да се погрижите за гостите си като им изпратите покани за сватба. Вариантите за подготвянето на сватбените покани и картички са различни.

Можете просто да отидете и да ги купите. Сега има огромен избор от картички за покани. 

Те се продават както в сватбените магазини, така и в книжарниците. 

Какви са плюсовете и минусите? 

Ниска цена, минимално време за покупка. 

Твърде стандартно е, не чак толкова оригинален дизайн, необходимост от попълване на текста на поканата ръчно, въвеждане на името на гостите, място за среща, дата и час на тържеството.

Друг вариант е: Изпечатване в печатница с разработването на индивидуален дизайн.

Това ще струва много повече, но поканите Ви за сватбата ще бъдат нестандартни. 

Плюсовете включват индивидуалния облик на Вашата покана за сватба. Професионално изпълнените покани ще бъдат много запомнящи се и могат на „сто процента“ да съответстват ,например на дизайна на мястото на Вашето сватбено тържество. 

Минуси от тази опция: високата цена на сватбените покани.

Друго решение на въпроса със сватбените картички и покани за Вашите гости:

И възможно за някои от Вас да бъде най-доброто решение, е да се свържете с компания, специализирана в продажбата на сватбените покани и картички. 

В момента пазарът предлага отлични възможности за сватбени покани на известни марки. На доста добра цена Вие можете да получите сватбена покана, произведена професионално в специализираната фирма. Големият брой различни дизайни и предложения със сигурност ще Ви позволят да изберете покана, която перфектно ще съответства на Вашето незабравимо сватбено тържество. 

Предимствата на това решение са просто очевидни: 

Огромен брой готови покани, минимум изразходвано време за избор на покани, перфектно техническо изпълнение. Цената е сравнително ниска, има възможност за поръчка за отпечатване на текста на сватбена покана. Възможност да бъдете максимално облекчени и удовлетворени от крайния резултат с Вашите сватбени покани към Вашите гости, с които желаете да споделите Вашия незабравим сватбен ден.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.