Основните видове плъзгащи се врати предлагащи се на пазара

Основните видове плъзгащи се врати предлагащи се на пазара

Силен растеж може да се види в индустрията за врати, която вижда промяна в предпочитанията на потребителите към плъзгащи се врати. Плъзгащите се врати са вид врати, които се отварят хоризонтално и се плъзгат, когато ги отворите.

Скорошни изследвания показват, че пазарът на плъзгащи се врати се е разширил с три процента през 2016 г. и се очаква по-нататъшно разширяване на пазара да настъпи със скорост от четири процента годишно. Причината за тази тенденция е, че потребителите вече искат големи и просторни интериорни плъзгащи се врати.

Някои от oсновните видове плъзгащи се врати

Джобни плъзгащи се врати

Плъзгащите се стъклени врати, които са скрити в стенен джоб, предлагат голяма доза практичност по различни причини. Фактът, че тези врати могат да бъдат скрити в стената, е най-яркият пример за тяхната полезност. Ще има само един панел на джобна плъзгаща се врата и изобщо няма да има панти на вратата. Когато е необходимо да се отвори вратата, тя просто се плъзга в празнина, която е създадена в стената.

Плъзгаща се двойно сгъваема врата

В допълнение към това има някои двойно сгъваеми врати, които могат да се използват в модата на плъзгащите се врати. Този вид врати се срещат в килерите с удивително висока честота. Когато отворите вратата, тя ще се плъзне настрани и след това ще се свие върху себе си, приближавайки двете половини на вратата една към друга. Естетическият външен вид, който създават плъзгащите се двукрили врати, е оценен от много хора. Това е чудесен избор, ако искате да изглеждате като двойно сгъваема врата, но също така искате лекотата на използване, която идва с плъзгащата се врата, тъй като това ви дава най-доброто от двата свята.

Вътрешни плъзгащи се врати

Предлагат се много различни дизайни за плъзгащи се врати за вътрешни дворове; най-често срещаната конфигурация обаче включва един панел на вратата, който е фиксиран на място, и плъзгаща се врата, която служи като вход. Поради това тези врати се радват на голяма популярност и много хора ги харесват просто заради гледката, която предоставят. Някои вътрешни врати могат да бъдат изключително богато украсени, докато други може да са направени така, че да бъдат по-здрави от своите колеги.

Плъзгащи се френски врати

Вероятно, когато мислите за френски врати, последното нещо, което ви идва наум, е плъзгаща се врата. Това може да се очаква, като се има предвид, че по-голямата част от френските врати са двойно сгъваеми и са конструирани да се отварят и затварят по начин, който е по-конвенционален. Въпреки това има решение на проблема с пространството под формата на френски врати, които се плъзгат, вместо да се отварят. Тези врати са изключително богато украсени и всяка от тях има свое уникално усещане за стил, което я отличава от останалите.

Плъзгащи се врати за хамбар

Монтажът на тези плъзгащи се врати е много прост процес. Те идват с горна релса и долен жлеб, в който да плъзнете вратата, когато я монтирате. Няма да имате никакви проблеми с инсталирането на тази врата и след като е на място, тя ще се плъзга по пистата с лекота, преминавайки от едната страна на другата. Това в много отношения е много по-удобна алтернатива на люлеещата се врата на плевнята. Това са видовете врати, които някои хора решават да монтират и в гаражите си. Работата с тази врата е много лесна и в резултат на това е изключително препоръчителна.

Oсновните видове плъзгащи се врати може да намерите тук

You May Also Like