Оригиналният Трибестан на България

Оригиналният Трибестан на България. Tribestan Worldwide е най-големият световен търговец на дребно на Tribestan, известен като най-добре пазената тайна в Източна Европа!

Даниел Дейвис: главен изпълнителен директор / основател – „Трибестан се използва от пауърлифтъри в Източна Европа от 70-те години на миналия век, осигурявайки им огромни мускулни печалби и сила! Трибестан е известно, че е една от най-мощните естествени билкови добавки в света за културисти и е една от най-добре пазените тайни на Източна Европа!“

Какво представлява Tribestan и как действа?

О: Трибестан кара тялото да освобождава нещо, което наричаме лутеинизиращ хормон, което изпраща сигнал до тестисите да произвеждат по-високи нива на тестостерон. Трибестан също така пречи на тялото да разпознае, че произвежда по-високи от нормалните нива на хормона тестостерон. Когато тестостеронът е силно повишен, тялото осъзнава това и спира да произвежда собствен тестостерон, но Tribestan блокира това съобщение и продължава да повишава тестостерона.

Има ли фалшиво производство на Трибестан

Бъдете бдителни с фалшивия Трибестан. Ако сте виждали Tribestan на много евтини цени, има голям шанс да са фалшификати. Tribestan е много скъп продукт за производство и тук в Tribestan Worldwide може да платите малко повече, но знаете, че получавате истинския Tribestan. Оригиналната марка е фалшифицирана и пазарът е залят от фалшификати (те са много добри копия). Купувайте само ОРИГИНАЛЕН трибестан. Фалшификатите могат да бъдат опасни, тъй като просто не знаете какво консумирате

Екстракт от Tribulus Terrestris – Българска сила на Tribulus Terrestris

Запасите от български трибулус в България са ограничени. Климатът в тази страна е перфектен за отглеждане на култури от трибулус, които се берат внимателно само няколко пъти в годината, гарантирайки качество, чистота и сила. Българският екстракт от Tribulus е 30 до 40 пъти по-мощен от всеки друг!

Интересни факти за Трибестан

Знаете ли, че са необходими 905 кг суров екстракт от трибулус, за да се произведат 16 кг  трибестан! Вече можете да разберете, че оригиналният Tribestan е много скъп за производство.

Трибестан се използва от източноевропейски спортисти за:

  • Оригинална марка, използвана от пауърлифтърите от Източна Европа
  • Мускули и сила
  • Поддържайте естествените нива на тестостерон
  • Безплодие
  • Повишаване на либидото
  • Нищо не се доближава до оригинала
  • Купувайте Tribestan само от доказани източници

Трибестан съставки

Чист български екстракт от Tribulus Terrestris. Други съставки: микрокристалинна целулоза, кабосил, полипласдон, поливинилпиролидон, филмово покритие и магнезиев стеарат. Може да поръчате тук оригиналния Трибестан.

You May Also Like