Организация на трансфера с автомобил Истанбул – Бургас – част 2

Организация на трансфера с автомобил Истанбул – Бургас. Нашият автопарк включва миниванове, микробуси и автобуси с капацитет до 50 пътника. Предлагаме превоз на пътници от всяка точка на Истанбул до Бургас. Цената се определя в зависимост от адреса, на който е заявено такси. Другото, на което можете да разчитате е да поръчате трансфер от Истанбул до всеки морски курорт в България. Цени за най-популярните дестинации: Слънчев бряг, Свети Влас, Созопол, Несебър са посочени на нашия сайт.

Ако не намирате маршрута, от който се нуждаете, на уебсайта, моля свържете се с нас. Ще се опитаме да ви предложим трансфери от Истанбул до крайната ви дестинация на възможно най-добрата цена.

Ние ще Ви закараме от Истанбул до Бургас бързо, евтино, удобно и сигурно.

Трансферът с такси до Бургас от Истанбул отнема 5 часа. Разстоянието по маршрута е 300 км.

Ако отивате или вече сте в България и имате нужда от такси от летищата или центъра на Истанбул до Бургас, ние сме на Ваше разположение. Нашата фирма transfer-burgas.com предлага поръчка на такси от Истанбул до Бургас и трансфер от летище Истанбул до Бургас на най-добрата фиксирана цена.

Цената на едно пътуване с кола започва от € 175. Осигуряваме и такси от Истанбул по цялото крайбрежие на България. Възползвайте се. Свържете се с нас.

Трансфер от летище Истанбул до Бургас, мястото, където пожелаете.

Времето за пътуване с такси до Бургас от летище Истанбул отнема 4 часа и 30 минути. Разстоянието от летището до града е 315 км. Можете да резервирате такси трансфер от летище Истанбул до Бургас, като се обадите на посочените в сайта номера или пишете на имейл.

Кажете на диспечера номера на полета, датата на пристигане и броя на пристигащите хора.

Ще ви посрещнем навън, пред терминала на летището, с табела с име.

При необходимост ние ще организираме и обратен трансфер от Бургас до летище Истанбул.

You May Also Like