Невероятни идеи за различно коледно парти

Направете вкусни мезета за коледно парти

Организирайте празнично тематично коктейлно коледно парти с вкусни коледни предястия и празнични коктейли, които да сервирате на гостите. Пуснете джазов коледен саундтрак и настройте канала Yule Log на Вашия телевизор, за да създадете настроение.

Украсете своето коледно дърво

Съберете приятелите и семейството си и направете една вечер в поставяне на украсата на коледната елха за коледното парти. (Можете да им благодарите с малки хапки и коледни коктейли!) Тези връвни светлини ще бъдат разплетени за нула време.

Организирайте коледно чаено парти

Ако коледната елегантност е Вашата чаша чай, тогава това е темата именно за Вас! Поканете любимите си хора на шикозно следобедно чаено парти, изпълнено със сезонни чайове, коледни закуски и празнични десерти.

Организирайте мистериозна вечеря с коледна тематика

Призрачните неща не са само за Хелоуин. Организирайте коледна корпоративна вечеря с мистериозни убийства с един от тези комплекти забавни игри, които черпят вдъхновение от празничните партита в офиса и гсмешните коледни пуловери.

Организирайте апрески парти

Кой казва, че трябва да тръгнете по пистите, за да се насладите на тематични дейности след ски? Украсете пространството си с одеяла от изкуствена кожа, карирани възглавници и други селски елементи и помолете гостите си да се облекат в любимите си уютни дрехи. Можете да сервирате греян сайдер, горещ шоколад с бърбън и други зимни коктейли.

Направете свои собствени орнаменти

За тематично коледно майсторско парти, създайте станция за орнаменти „Направи си сам“, на която деца и възрастни да се наслаждават. Можете да изберете конкретен дизайн, като този орнамент от парче дърво от Lemon & Thistle, или можете просто да поставите доставки и да ги оставите да бъдат креативни.

Сервирайте традиционна коледна вечеря

Отидете докрай с вашето коледно меню тази година, като сервирате спиращо шоу основно ястие като това традиционно говеждо уелингтън. Помолете гостите си да се облекат и го превърнат в изискан повод.

You May Also Like