Най-желаните сватбени теми

Най-желаните сватбени теми: Изборът на конкретна визия за вашата сватба значително улеснява съчетаването на вашите цветя, покани, цветова палитра, меню, музика и др. в една завършено и красиво събитие.

Първо, съвет от професионалистите- един от най-често срещаните въпроси, които сватбените агенти получават от клиентите, е как могат да направят сватбата им различна от останалите. Особено ако близките им приятели се женят по едно и също време. Според Минди Уайс ключът към успешното персонализиране на заветното ‘Да’ е включването на някакъв акцент, който да напомни на хората за събитието. Независимо дали е цвят, който обичаш да носиш, специална песен или пък любимо цвете.

Винтидж сватба

Ако се спрете на винтидж стила за сватбата, дантелата е задължителна. Потърсете изящна рокля с модерен обрат, като например съчетание на болеро и чисти ръкави. Изключително нежна декорация със слонова кост, шисти, рози и злато е подходяща тук.

Класическа романтична сватба

Искате ли вечна сватба, която няма да изглежда демоде и след 50 години? Изберете драматична рокля с приплъзване и блясък с намек за кристални детайли за булката; класическа черен смокинг за младоженеца; и булчинското парти в съвпадащи рокли. За цветовата гама- бяло със сребърни или златни акценти в кралски облик, или пък бледо розово за по-романтичен ефект. Ако изберете тази тема, колкото повече- толкова повече, що се отнася до цветята.

Сватбено тържество на брега

Искате да се омъжите с океанския бриз, който струи през косата ви, и с пясъка между пръстите на краката ви? Можете да се насладите на спокоен и крайбрежен подход със свежи бели, зелени и сини тонове, или пък да заложите на живи жълти и портокалови нюанси. Или включете и двете цветови палитри в церемонията и подписването. Сервирайте летни коктейли като мохито и грейхаунд (сок от грейпфрут и водка) за гостите, заедно с освежаващи безалкохолни напитки, за да поддържате по-прохладно настроение в залива. Морските деликатели на брега са задължителни, но е добре да включите и  опции за стандартни ястия, за да покриете вкусовете на всички ваши гости.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *