Най-желаните сватбени теми

Най-желаните сватбени теми: Изборът на конкретна визия за вашата сватба значително улеснява съчетаването на вашите цветя, покани, цветова палитра, меню, музика и др. в една завършено и красиво събитие.

Първо, съвет от професионалистите- един от най-често срещаните въпроси, които сватбените агенти получават от клиентите, е как могат да направят сватбата им различна от останалите. Особено ако близките им приятели се женят по едно и също време. Според Минди Уайс ключът към успешното персонализиране на заветното ‘Да’ е включването на някакъв акцент, който да напомни на хората за събитието. Независимо дали е цвят, който обичаш да носиш, специална песен или пък любимо цвете.

Винтидж сватба

Ако се спрете на винтидж стила за сватбата, дантелата е задължителна. Потърсете изящна рокля с модерен обрат, като например съчетание на болеро и чисти ръкави. Изключително нежна декорация със слонова кост, шисти, рози и злато е подходяща тук.

Класическа романтична сватба

Искате ли вечна сватба, която няма да изглежда демоде и след 50 години? Изберете драматична рокля с приплъзване и блясък с намек за кристални детайли за булката; класическа черен смокинг за младоженеца; и булчинското парти в съвпадащи рокли. За цветовата гама- бяло със сребърни или златни акценти в кралски облик, или пък бледо розово за по-романтичен ефект. Ако изберете тази тема, колкото повече- толкова повече, що се отнася до цветята.

Сватбено тържество на брега

Искате да се омъжите с океанския бриз, който струи през косата ви, и с пясъка между пръстите на краката ви? Можете да се насладите на спокоен и крайбрежен подход със свежи бели, зелени и сини тонове, или пък да заложите на живи жълти и портокалови нюанси. Или включете и двете цветови палитри в церемонията и подписването. Сервирайте летни коктейли като мохито и грейхаунд (сок от грейпфрут и водка) за гостите, заедно с освежаващи безалкохолни напитки, за да поддържате по-прохладно настроение в залива. Морските деликатели на брега са задължителни, но е добре да включите и  опции за стандартни ястия, за да покриете вкусовете на всички ваши гости.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.