Проверка на автентичността на банкнотите по време на преобразуването

Повече за механизъм за зареждане на банкноти

Машината брояч на банкноти може или не може да има възможност да проверява преизчислените парични средства за автентичност. Тук можете да получите подробна информация за защитните знаци на банкнотите и видовете откриване.

Също така, броячите могат да имат от един до няколко вида откриване. Колкото повече видове откриване в брояча, толкова по-добър тест за автентичност. Не трябва да чакате чудо от машината брояч, която има възможност да проверява банкнотите само чрез ултравиолетовата защитна функция, тъй като е в състояние да улови само груби фалшификации. Ултравиолетовото откриване във връзка с магнитното откриване дава вече забележими резултати при улавяне на фалшификати със средно качество. Броячите на банкови класове имат поне ултравиолетово, магнитно и инфрачервено откриване, което Ви позволява да проверявате банкнотите на експертно ниво. Наскоро на пазара започнаха да се появяват банкноти за офис-клас, които също имат широка гама от открития. Също наскоро се появи нов тип проверка на автентичността на банкнотите, който никога не е бил фалшифициран и класифициран доскоро – това е защитен знак на анти-сток (специален елемент I). Днес има евтини офис класове, които имат възможността да проверят качествено такава защитна функция.

Тип механизъм за зареждане на банкноти

Броячите са снабдени със заден механизъм за зареждане и с преден механизъм за зареждане на банкноти. Измервателите на задното натоварване обикновено са с бюджетни класове. Устройствата с този тип механизми не позволяват да се депозират повече от 100-150 банкноти в брояч, следователно, по време на работа, банкнотите често трябва да бъдат депозирани в тези броячи. Също така, броячите със задно натоварване изискват правилното поставяне на банкнотите в механизма за обелване, в противен случай банкнотите могат да излязат от брояча по време на преизчисляването или да се засекат. Натоварването отпред има броячи на офис и банкови класове. В такива броячи можете да поставите веднага 400-800 сметки. Също така, този механизъм не е особено придирчив към банкнотите.

Повече информация можете да прочетете на сайта на ЕТ Христо Цонковски TSST

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *