Магията и магьосниците на 21 век

Повече за Магията и магьосниците

Магията е изминала дълъг път, откакто Хари Худини за пръв път изпълнява един от своите зрелищни номера. Днешната дръзка нова порода съвременни магьосници рутинно поставят живота си в риск. Като лежат под движещи се парапети, карайки със затворени очи или пък биват погребани живи. Те са сурови, те са непредвидими, те са новото лице на магията в 21 век. Притаете дъх зад завесата, докато разглеждаме по-отблизо най-добрите магията и магьосниците в съвременния свят.

Сигфрид и Рой

Малко преди да станат комерсиални, Siegfried & Roy са типичните вегаски магьосници. Те съчетават професионализма на Ланс Бъртън с невероятната бляскавост на Gay Pride Parade. Тези така наречени „Майстори на невъзможното“ са  реализирали милиони долари през годините благодарение на бляскавото ревю, което се отличава с изключителни илюзии.

Най-добър трик: Тази двойка съвременни магьосници впечатлява дори и техните скептици по време на една незабравима новогодишна нощ. Тогава накарват слон да изчезне за едно премигване време.

Рики Джей

Един от най-големите световни експерти, Рики Джей е магьосникът, който повечето холивудски производители привикват, когато имат нужда от помощ при извършването на сложна илюзия или конус. Частичен списък от филмите, с които се е консултирал, включва блокбъстъри като Форест Гъмп, Илюзионистът, Престиж. Джей също е заявил участие пред камерата с малки, но запомнящи се роли в „Мистериозния мъже“ и „Буги нощи“.

Най-добър трик: Най-известен със способността си да хвърля карти за игра, Джей е включен в „Книгата на световните рекорди“ на Гинес за хвърляне на игрална карта 190 фута с 90 мили в час. Майсторството на Джей е толкова изумително, че може лесно да хвърли една карта в сърцевината на диня само на 10 крачки от нея.

Стив Уирик

Истински шоумен на Вегас, Уирик е удостоен с престижната награда Мерлин като магьосник на годината от Международното общество на магьосниците. Ако имате път към Вегас, можете да го гледате в хотел Аладин и в казиното, където театърът носи името му.

Най-добър трик: Когато става въпрос за пътуване с авиокомпании, ние обикновено се смятаме за късметлии, ако получим допълнителна бисквитка Ето защо сме толкова изумени от илюзията на Уирик „Остриетата на смъртта“, в която той без усилие минава през остриетата на турбинния вентилатор на Боинг 747. Този трик е обявен за най-зашеметяващият във Вегас, което е впечатляващо признание, когато се замислите колко трикове се представят всяка вечер в Града на греха.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.