Козметичните продукти хит през 2017

Още за козметичните продукти

Има много козметични продукти, за които може би даже не сме и чували. Които обаче се превръщат в хит веднага след самото им пускане на пазара. Затова тук ще разгледаме няколко такива продукта, заемащи топ позиции на изделията за 2017 година:

GLAMGLOW Блестяща маска за лице

Тази черна, блестяща маска, която отстранява мъртвата кожа и подхранва след това, оставя след себе си освежена, здравословна, озарена кожа(по повече от един начин- маска и подхранващ серум в едно).

Масло за боядисана коса със слънцезащитен фактор

Когато става въпрос за създаване на продукт за предпазване на цвета на косата, няма кой да го прави по-добре, отколкото истински фризьор. Ето защо, когато русият майстор на косата Райън Пърл създава свое собствено масло за коса, той се уверява, че смесва формула. Тази формула не само допълва избелените и повредени нишки с хранителните вещества, от които се нуждаят, но също така предпазва косата ви от UVA и UBV лъчите. За да може косата ни да запази блясъка си за по-дълго време

SJP STASH аромат за коса

Всички сме искали в даден момент след нас да се обръщат, когато вървим по улицата Както при любимата ни героиня от „Сексът и града” КАри Брадшоу. Е, тогава трябва просто да си вземем новия аромат за коса, лансиран от Сара Джесика Паркър, и да го нанесем леко върху косата си след измиване. По този начин, когато излизаме навън, ще носим върху себе си красивото увание на цветна загадъчност.

С ПРИВКУС НА.. МЕД

Да приветстваме нашия нов летен овлажнител за кожата. Леката формула на този крем, използва зелен мед, за да подхрани кожата ни с антиоксиданти. Така ще ни накара да засияем, без да имаме лепнеща кожа след нанасянето.

Сигурно е, че още много и иновативни (и щури) козметични продукти ще се появяват занапред. Като ще се запази тенденцията те все повече да съчетават няколко неща в едно. С цел да ни предложат най-добрата комбинация за нашето лице, тяло и коса. Още за маркова козметика тук!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *