Ключът за Мерцедес

Ключът не е луксът, а първата необходимост

Без ключ от Вашия Мерцедес няма как да влезете в купето, не можете и да запалите автомобила. За съжаление, поради някаква причина той може да бъде загубен и в резултат на това трябва да се сблъскате с редица проблеми. Първо, създаването на нов електронен ключ без „родния“ си колега е доста скъпо. Програмирането на нов ключ за вашия автомобил е дълъг и не винаги продуктивен процес – понякога той се проваля и трябва да бъдат заменени редица блокове.

Най-добрият вариант е да имате резервен ключ, може би дори и не един. И да следите кой от тях работи, да промените навреме повредения случай, тъй като чиповите клавиши са много податливи на външни влияния – замърсявания, прах, влага и др..

Ключът за Мерцедес – предпоставки за разваляне

Рано или късно собствениците на марка автомобили Mercedes са изправени пред факта, че ключът за запалване или ключът за запалване от колата му започва да се разваля. Това може да се дължи на някои предпоставки:

  • Когато натиснете веднъж бутоните на клавишите, колата не реагира на команди, изпратени от предавателя. (Ако повторите процедурата многократно, ключът все още се инициализира).
  • Няма реакция на натискане на бутоните на клавиша.
  • Поставянето на ключа в ключа за запалване няма команда, която да позволи на двигателя да стартира. (Ако повторите процедурата многократно, ключът все още се инициализира.
  • За да отворите колата, трябва да се приближите възможно най-много до нея.
  • Електронното заключване на волана (резе) не работи, когато ключът се инициализира в ключалката.

Необходима е подмяна на батерията в ключа за запалване на Mercedes-а Ви.

Подмяната на батерията на ключа е може би най-лесната операция, която може да се случи при използване на електронен ключ. Хората наричат ​​този ключ „рибка“.

Но все пак много собственици имат въпроси как да направят това. Допускайки различни грешки при подмяна на батерии, собственикът поема на своя глава риск, какво може да се случи.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *