Как да изберем удобно дамско бельо

Дамското бельо обикновено не е най-вълнуващият тип дрехи за пазаруване, но момче, имаш ли проблеми, ако избереш грешния чифт! Никой не иска да усеща как бельото му се впива, увисва, търкаля или се надига цял ден, защото това означава, че сте заседнали да ги дърпате. Намирането на удобно дамско бельо не е трудно, след като знаете как да направите правилната кройка и изберете добра материя. Независимо дали пазарувате мъжко или дамско бельо, познаването на вашия тип тяло помага, защото определени стилове могат да бъдат по-удобни от други в зависимост от това как сте оформени.

Избор на правилната форма на дамско бельо за вас

  • Измерете талията и бедрата си. Ще можете да намерите подходящия размер за вашето бельо в различни марки, ако знаете размерите на талията и бедрата си. Използвайте рулетка, за да измерите естествената си талия и най-пълната част на бедрата си, за да можете да изберете най-удобния размер за вашето тяло. Можете да намерите естествената си талия, като се огънете настрани. На талията ви ще се образува гънка, за да ви помогне да я идентифицирате. Дръжте рулетката успоредна на земята, когато измервате бедрата си.
  • Проверете отново вашите измервания, за да се консултирате с информацията за размера. Добра идея е да измерите талията и бедрата си два пъти, за да сте сигурни, че и двата пъти получавате една и съща мярка. След като имате измервания на талията и бедрата, можете да се консултирате с информацията за размерите на всяко дамско бельо, което обмисляте, за да осигурите подходящо прилягане. Проверката на измерването е важна, защото понякога не го правите правилно от първия път. Ако вашите измервания са различни при втория опит, измерете ги трети път. Един от тези комплекти трябва да съвпада, така че използвайте този набор от измервания, когато пазарувате.
  • Търсете твърд ластик. Никой не иска да дърпа бельото си цял ден, за да не се изплъзне или да падне. Изберете дамско бельо, което има твърд ластик в колана, за да сте сигурни, че ще остане на място. Въпреки че твърдият ластик на талията е полезен при дамското бельо, избягвайте стилове с еластични дупки за краката. Те имат склонност да се скупчват, което може да е неудобно.
  • Избягвайте твърде стегнатото дамско бельо.

Бельото, което е твърде тясно, не води само до неприятни издутини и бучки под дрехите ви; може също да причини протриване и дразнене на кожата от триенето. По принцип всяко дамско бельо, което е достатъчно стегнато, за да остави следи по кожата ви, е твърде стегнато. Дамското бельото, което е твърде стегнато, също не диша добре, така че може да доведе до здравословни проблеми и да ви остави малко потни.

Кликнете тук и изберете удобно дамско бельо точно заВас и Вашето тип тяло.

You May Also Like