Каква е модата в чантите за 2018

Повече за модата в чантите

Moдните чанти за 2018 впечатляват със своето многообразие

С увереност можем да кажем, че през тази година и най-смелите фантазии на най-модерните дами са били чути. През 2018 дизайнерите предоставят свобода на избора  при модата в чантите и дават възможност да се експериментира. Можете да се разходите в града с плетена кошница, да носите чантичка на колана си или пък да сложите няколко едновременно, решавате само Вие. Предлагаме Ви кратък обзор на най-актуалните модели от колекцията на сезона пролет-лято 2018.

Размерът определено има значение – от мини до максисайз.

Мънички чанти

Дизайнерите призовават да смалите обичайните Ви чанти за носене до миниатюрни. Колкото по-малки, токова по-добре. Можете да сложете в тях само пари, червило и телефон. А какво друго е необходимо за пълно щастие? Такава чантичка е идеален вариант за разходка или вечерно излизане.

Oвърсайз

Просторните чанти си остават модерни. Тази година те достигат огромни размери, но за сметка на оригиналните решения, не рискуват да са безвкусни. Могат да са меки, плюшени, до такива със строги форми. Такъв вариант идеално ще подхожда на спортните дами, младите майки и дори за бизнес-дамите.

Куфарчета

В този и следващите сезони са много актуални чантичките с подчертани геометрични форми. Те изглеждат изящно и необикновено. На практика не винаги са удобни, но вниманието, което ще привлекат , си заслужава.

Кръгли форми

Сред голямото разнообразие на геометрични фигури, кръглата форма ще заема особено важно място.

Чантите с кръгла или полукръгла форма са хит на пролетно-летния сезон. Модерни ще са еднотонните цветове, както и ярките абстрактни принтове.

Прозрачни чанти

Хит и ключова тенденция както в дрехите, така и в чантите. И за да не е на показ цялото съдържимо, дизайнерите поставиха всичко в малка чанта, която поставиха в прозрачна такава с голям размер.

Чанта- възглавница

Тези чанти спасяват, ако се намирате на дълъг път. Направени от плюш и напомнящи надута възглавничка, плюс дръжки и няколко пера за красота. Стилни и подходящи за вечерите.

Чантичка на колана

Този модел окончателно се закрепи на модния подиум за сезона пролет-лято 2018. Този дамски атрибут сега е много елегантен и стилен, без да губи своята практичност. Можете да носите такава чантичка както през деня, в ежедневието, така и в съчетание с вечерни рокли за коктейли например.

Още инфо: Stella And Style

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *