Избираме интериорни врати за дома си

Избираме интериорни врати за дома си

Ако стаята е малка, трябва да изберете плъзгащи се платна или врати като книги. Тези, които искат да привлекат вниманието, се съветват да се съсредоточат върху опции с нестандартно отваряне, например рото интериорни врати.

Когато няма специални условия и не искате да харчите впечатляваща сума за закупуване на панели за интериорни врати, трябва да закупите класически люлеещи се интериорни врати, те са удобни и надеждни. Ще останете доволни.

Материал за изработване на врати

Когато мислите кои интериорни врати е по-добре да купите, помислете за съветите на професионалист, съсредоточете се върху материала на производство.

Модерните крила на интериорните врати, предназначени да разделят пространството вътре в сградата, обикновено се разделят на няколко вида врати:

  • от естествено масивно дърво;
  • комбинирани, съчетаващи няколко материала.
  • масив

Отговаряйки на въпроса кои врати са най-добрите по качество, много експерти говорят за продуктите, изработени от масивно дърво.

Този вид врати от бор са най-търсени, те са най-достъпните. Недостатъкът на материала е, че не понася добре механични въздействия. Платната от масивен дъб, бук и ясен имат добри якостни характеристики, известни са със своята издръжливост, но не са евтини.

Тежестта на врати от масивно дърво с времето води до провисване на пантите. Платната от тази серия не понасят контакт с влага, така че е нежелателно да ги инсталирате в банята.

Комбинирани материали от които се произвеждат врати

Фурнированите врати са по-евтини в сравнение със 100% продукти от масивно дърво. На външен вид те са неразличими от истинско дърво. Фурнирът е залепен така, че шевовете да са невидими. За входни врати!

Недостатъкът е, че платната от този тип не издържат добре на влагата. Имитация на естествен фурнир и фурнир с дървесни зърна изглежда представително. Дори на външен вид филмът е подобен на дървото, пресъздава неговите влакна. Материалът за производството на еко-фурнир за интериорни врати е трислойна безопасна пластмаса.

You May Also Like