Здравословният живот

Здравословният начин на живот не трябва да създава дискомфорт, всички действия трябва да са с чувство на радост. Развивайте добрите навици постепенно. Първо свикнете да се храните със здравословна храна, след това започнете да правите упражнения сутрин и т.н. Започнете да ходите веднъж седмично на процедура за здравето Ви, масаж или сауна или друго. С течение на времето ще започнете да се чувствате по-добре и по-спокойни и ще можете да постигнете цели, които преди са изглеждали непостижими.

Здравословният живот

Ние сме MaxHealthBg. Имаме предложения за Вас. Обадете ни се: 0896844229.

Лимфният дренаж е процедура за оформяне на тялото и лечение на целулит, която активира метаболизма в мастните клетки на кожата. Лимфният дренаж помага за облекчаване на умората, отпускане на мускулите, повишаване на еластичността на кожата, подобряване на тена, премахване на отоци и изглаждане на бръчките. Терапевтът действа върху лимфната система с бавни и редовни движения в тялото. Кръговите движения се редуват с дълбок натиск. Процедурата причинява изтичане на излишната течност и токсини през лимфните съдове.

Хамам (хамам) – хамам – турска баня. Типичният хамам се състои от три стаи – топла стая, от която гостът започва да посещава банята, топла (парна) и студена.

Лифтинг – лифтинг – козметична, масажна или хирургична процедура за стягане на кожата (главно по лицето), за премахване на бръчките, отпускане.

Пилинг – процедура за ексфолиране на мъртви клетки от повърхността на кожата. Оставя кожата гладка, равномерна и лъскава. За пилинг се използват твърди частици (пясък, сол, черупки от ядки и др.), Както и препарати с плодови киселини.

Змийски масаж

Тези пълзящи същества правят масаж. Да, в Ади Барак (Израел). Въпреки че може да се чувства неудобно, клиентите казват, че са излекували мускулни болки и мигрена. За един час ще бъдат масажирани 5-6 влечуги.

Кактусова терапия.

В Мексико (Акапулко) можете да опитате рядката акупунктура. Кожата първо се намазва с крем от авокадо, след това гърбът се покрива с парченца кактус. За облекчаване на болката  се предлага текила и се намазва със сок от агаве. Процедурата подобрява кръвообращението и метаболизма.

Масаж с ножове.

Тайпе предлага да опитате акупунктура с ножове. Те уверяват, че в това няма нищо страшно. Ножът е 10-инчов и няма да боли или боли.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *