Здравословният живот

Здравословният начин на живот не трябва да създава дискомфорт, всички действия трябва да са с чувство на радост. Развивайте добрите навици постепенно. Първо свикнете да се храните със здравословна храна, след това започнете да правите упражнения сутрин и т.н. Започнете да ходите веднъж седмично на процедура за здравето Ви, масаж или сауна или друго. С течение на времето ще започнете да се чувствате по-добре и по-спокойни и ще можете да постигнете цели, които преди са изглеждали непостижими.

Здравословният живот

Ние сме MaxHealthBg. Имаме предложения за Вас. Обадете ни се: 0896844229.

Лимфният дренаж е процедура за оформяне на тялото и лечение на целулит, която активира метаболизма в мастните клетки на кожата. Лимфният дренаж помага за облекчаване на умората, отпускане на мускулите, повишаване на еластичността на кожата, подобряване на тена, премахване на отоци и изглаждане на бръчките. Терапевтът действа върху лимфната система с бавни и редовни движения в тялото. Кръговите движения се редуват с дълбок натиск. Процедурата причинява изтичане на излишната течност и токсини през лимфните съдове.

Хамам (хамам) – хамам – турска баня. Типичният хамам се състои от три стаи – топла стая, от която гостът започва да посещава банята, топла (парна) и студена.

Лифтинг – лифтинг – козметична, масажна или хирургична процедура за стягане на кожата (главно по лицето), за премахване на бръчките, отпускане.

Пилинг – процедура за ексфолиране на мъртви клетки от повърхността на кожата. Оставя кожата гладка, равномерна и лъскава. За пилинг се използват твърди частици (пясък, сол, черупки от ядки и др.), Както и препарати с плодови киселини.

Змийски масаж

Тези пълзящи същества правят масаж. Да, в Ади Барак (Израел). Въпреки че може да се чувства неудобно, клиентите казват, че са излекували мускулни болки и мигрена. За един час ще бъдат масажирани 5-6 влечуги.

Кактусова терапия.

В Мексико (Акапулко) можете да опитате рядката акупунктура. Кожата първо се намазва с крем от авокадо, след това гърбът се покрива с парченца кактус. За облекчаване на болката  се предлага текила и се намазва със сок от агаве. Процедурата подобрява кръвообращението и метаболизма.

Масаж с ножове.

Тайпе предлага да опитате акупунктура с ножове. Те уверяват, че в това няма нищо страшно. Ножът е 10-инчов и няма да боли или боли.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.