За услугата пране на матраци

За услугата пране на матраци. Достъпни цени за пране на матрак:

Благодарение на рационализираните процеси и автоматизацията, цената е значително намалена.

Ефективност

Почистването се извършва възможно най-бързо. Възможно е изпълнение на поръчката още същия ден

Гаранция

Качеството на услугите се потвърждава от повече от 10 000 изпълнени поръчки

Екологични продукти

Използват се екологични и безопасни препарати и най-доброто оборудване

Бонуси и отстъпки

Програма за лоялност, месечни тегления и отстъпки за нашите клиенти.

Памучен матрак (може да се пере)

Прането на матрака у дома се извършва с помощта на екстрактор след отстраняване на праха с обикновена прахосмукачка. Професионалната химия почиства и дезинфекцира пълнежа и калъфката на възглавницата, като не оставя шанс за акари, бактерии, петна или неприятни миризми.

Порест каучук

Перящата прахосмукачка се пълни с разтвор от шампоан за домашен текстил и мека мебел. Той се разпределя под налягане върху повърхността на основната плоча. Мокрото почистване не вреди на дунапреновия матрак. Основното нещо е да го изсушите добре след почистване.

Пране на кокосов матрак

Такъв скъп матрак трябва да се борави внимателно. Обработката се извършва с екстрактор с последващо изсушаване на продукта до стандартна влажност.

На пружини

Нашите специалисти най-често се сблъскват с матраци с пружинни блокове от двата вида (зависими и независими). Алгоритъмът за обработка включва:

отстраняване на прах;

мокро третиране с миеща прахосмукачка или парочистачка, в зависимост от състоянието на матрака (чужда миризма, петна от кръв, урина, кафе);

сушене с професионален сешоар.

Ортопедичен

Добрите ортопедични матраци са скъпи. Жалко е да съсипете нещо с неумели действия и неподходящи почистващи продукти. Само професионалисти могат да почистят ефективно матрак у дома. Обадете ни се и уговорете час за идване на техник в дома ви.

Полиуретанова пяна

Разпененият полиуретан има набор от свойства, подходящи за матрак като пълнител. Такова място за спане е подходящо за третиране с почистващ разтвор и пара.

Пране на детски матраци

Особено важно е да се грижите правилно за детското спално бельо. Предлагаме почистване с препарати, съдържащи хипоалергенни фитокомпоненти, безвредни за децата.

Ние предлагаме услугата пране на матраци. За повече инфоррмация посетете тук

You May Also Like