За по-активни деца: Как баланс колелата създават основата

Постройте сила и координация за децата, с помощта на баланс колелата

Ако сте родител на малко дете, вероятно сте виждали или чували за баланс колелата. Тези малки велосипеди без педали заемат мястото на тренировъчните колела като популярен избор за каращите за първи път.

6 Причини защо те са идеалният начин за децата да открият радостта от карането на велосипед

1.Те ​​са лесни за използване

Има две части, за да се научите да карате велосипед: балансиране и въртене на педалите. Велосипедите за балансиране нямат педали, така че децата трябва да се съсредоточат само върху едно нещо – балансиране. Това прави процеса на обучение много по-лесен за тях.

Баланс колелата също позволяват на децата да използват краката си, за да спират, управляват и обръщат, което им дава повече контрол, както и увереността да продължат да карат.

2.Изграждат сила и координация

Балансът не е единственото полезно нещо, което вашето дете ще научи от един от тези баланс колела. Дизайнът на велосипеда за баланс насърчава децата да използват ръцете си и да повдигат краката си, когато се движат напред.

Това не само им помага да изградят силата си, но също така им помага да настроят фино своите двигателни умения, координация и ловкост.

3.Те са по-безопасен начин да започнете да карате

Седалката на баланс колелото е много по-близо до земята, отколкото на обикновения велосипед. Ако вашето мъниче падне, няма да е от високо.

Плюс това велосипедът за балансиране може да се движи толкова бързо, колкото може да избута вашето дете, което означава, че няма да се налага да се притеснявате за катастрофи с висока скорост.

След като детето ви се научи как да балансира, то скоро ще може да се премести на обикновен велосипед без нужда от тренировъчни колела.

4.Те правят упражненията забавни

Карането на велосипед е не само много забавно – то е чудесен начин да накарате децата да се движат. Деца на двегодишна възраст ще обичат да се движат на баланс колело или още по-добре да се присъединят към семейно каране на велосипед.

Колкото по-рано насърчавате децата си да започнат да спортуват, толкова по-вероятно е те да развият здравословни навици за цял живот.

5.Те са удобни за родителите

Компактният дизайн на баланс колелото ги прави лесни за транспортиране. Те са достатъчно малки, за да се качат на задната седалка на колата и достатъчно леки, за да ги вземете и пренесете вкъщи, ако детето ви се умори да се вози.

6.Те ви позволяват да прескочите помощните колела

Баланс колелата облекчават тежката работа по обучението на детето ви как да кара. След като детето ви се научи как да балансира, то скоро ще може да премине към обикновен велосипед без нужда от помощни колела. След като овладеят велосипеда си за балансиране, ще ги сърби желанието да карат с „големите деца“ за нула време.

You May Also Like