Обеми на резервоарите на професионалните прахосмукачки, екстрактори за килими

Професионални екстрактори за килими

-Резервоар до 20 литра. Обемът на резервоара е оптимален за ежедневно почистване с екстрактор на малък офис, ресторанти, спа центрове, общежития и малки хотели.

-Резервоар от 20 до 40 литра. Такива модели екстрактори за килими ще бъдат по -скъпи от техните колеги с малка денивелация. Устройства от този тип са подходящи за кинокомпании, работещи на пътя. Поради ниското си тегло, високата функционалност и производителност, устройствата са мобилни и компактни, което означава, че лесно могат да се поберат в багажника на автомобил.

-Резервоар от 40 до 80 литра. Екстрактор за килими с такива резервоари са необходими за почистващите компании, които редовно работят на големи площи с голям трафик (търговски центрове, молове, спортни комплекси, хотели).

Обърнете внимание на допълнителните параметри, които ще окажат значително влияние върху ефективността на почистването:

  1. Нагревателен елемент в системата за подаване на почистващ разтвор. Тази допълнителна опция, поради нагряването на почистващия разтвор, ще увеличи неговата реактивност.

Внимание! Нагряването на състава е подходящо само за отстраняване на мазни и мазни петна. Протеиновите петна никога не трябва да се отстраняват с горещ разтвор на препарат;

  1. Вградените дозатори помагат икономично да се използва перилен препарат;
  2. Сменяемите приставки ще подобрят качеството на почистване.

В нашия онлайн магазин можете да закупите машина за килими, да направите поръчка, без да излизате от офиса си. Специалистите на компанията са съставили списък с най -добрите модели екстрактори за килими въз основа на прегледите на почистващи препарати и статистиката на продажбите.

Ето няколко разпространени видове екстрактори за килими:

Екстрактор за килими Lavor Pro GBP 20.

Оборудван е с 12 -литров резервоар за перилен препарат и 20 -литров резервоар за отпадни води. Премахва излишната течност до минимално състояние на влага. Комплектът включва няколко приставки, включително почистващи препарати и приставки за почистване.

Екстрактор за килими Lavor Pro GBP 20 Pro.

Изработена от удароустойчива пластмаса. Мократа и суха прахосмукачка е оборудвана с патрон филтър за ефективна работа, както и няколко дюзи за измиване и почистване. Обемите на резервоара са същите като в предишния модел.

 

You May Also Like