Асортимент на дизеловите филтри за твърди частици

Доверете се за тази услуга на автосервиз, специализиран в подмяна, отстраняване, почистване, монтаж и ремонт на филтри за сажди, както за дизелови, така и за бензинови автомобили. Тези сервизи винаги разполагат с най-широката гама филтри за твърди частици за всяка марка и модел автомобил

В магазина на автомобилния сервиз са представени дизелови филтри за твърди частици от следните видове:

Оригинален

Оригиналните дизелови DPF филтри са най-скъпите, цената им варира също и  в зависимост от марката на автомобила Ви. Оригиналните дизелови филтри за твърди частици са с ниско търсене поради високата им цена.

Неоригинален

Неоригиналните филтри за твърди частици са различни: понякога те са точни аналози на оригинални резервни части, произведени с тях в едни и същи фабрики, и се случва те да са просто точни аналози, които не са по-ниски от оригинала по качество, но се произвеждат в други заводи. Във всеки случай неоригиналните дизелови филтри за твърди частици са много по-евтини, те са по-скъпи само за най-скъпите и модерни автомобили, където дизеловите филтри за твърди частици са много технологични и сложни, като и тяхната система за пречистване на отработените газове.

Универсален

В случай, че няма точен аналог на дизеловия филтър за твърди частици за вашия автомобил, а оригиналният катализатор е скъпо удоволствие за вас, можем да ви предложим неговата замяна с универсална! Универсалните филтри за твърди частици са много надеждни и се произвеждат в същите фабрики, където правят и оригинални филтри за твърди частици, например филтрите за твърди частици на марката BASF, Corning USA, Eberspacher са инсталирани на много популярни автомобили като Ford, BMW, AUDI, Opel … и т.н. , Можете да закупите универсални филтри за твърди частици за дизел в нашия магазин за автомобили! А също така можете да замените стария си филтър за твърди частици с нов.

Освен това филтрите за твърди частици също са от два вида, като те са:

  • Дизелови филтри за твърди частици, комбинирани с катализатор, те са в един и същи корпус.
  • Филтри за твърди частици без катализатори, т.е. конвенционални филтри за твърди частици; катализаторът е отделен от тях.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.