Асортимент на дизеловите филтри за твърди частици

Доверете се за тази услуга на автосервиз, специализиран в подмяна, отстраняване, почистване, монтаж и ремонт на филтри за сажди, както за дизелови, така и за бензинови автомобили. Тези сервизи винаги разполагат с най-широката гама филтри за твърди частици за всяка марка и модел автомобил

В магазина на автомобилния сервиз са представени дизелови филтри за твърди частици от следните видове:

Оригинален

Оригиналните дизелови DPF филтри са най-скъпите, цената им варира също и  в зависимост от марката на автомобила Ви. Оригиналните дизелови филтри за твърди частици са с ниско търсене поради високата им цена.

Неоригинален

Неоригиналните филтри за твърди частици са различни: понякога те са точни аналози на оригинални резервни части, произведени с тях в едни и същи фабрики, и се случва те да са просто точни аналози, които не са по-ниски от оригинала по качество, но се произвеждат в други заводи. Във всеки случай неоригиналните дизелови филтри за твърди частици са много по-евтини, те са по-скъпи само за най-скъпите и модерни автомобили, където дизеловите филтри за твърди частици са много технологични и сложни, като и тяхната система за пречистване на отработените газове.

Универсален

В случай, че няма точен аналог на дизеловия филтър за твърди частици за вашия автомобил, а оригиналният катализатор е скъпо удоволствие за вас, можем да ви предложим неговата замяна с универсална! Универсалните филтри за твърди частици са много надеждни и се произвеждат в същите фабрики, където правят и оригинални филтри за твърди частици, например филтрите за твърди частици на марката BASF, Corning USA, Eberspacher са инсталирани на много популярни автомобили като Ford, BMW, AUDI, Opel … и т.н. , Можете да закупите универсални филтри за твърди частици за дизел в нашия магазин за автомобили! А също така можете да замените стария си филтър за твърди частици с нов.

Освен това филтрите за твърди частици също са от два вида, като те са:

  • Дизелови филтри за твърди частици, комбинирани с катализатор, те са в един и същи корпус.
  • Филтри за твърди частици без катализатори, т.е. конвенционални филтри за твърди частици; катализаторът е отделен от тях.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *