Възход на прахосмукачките робот

Що се отнася до прахосмукачките робот, когато се появиха за пръв път, те не бяха толкова умни. И те бяха твърде скъпи за обикновения собственик на жилище. Сега имаме лесен и достъпен достъп до високотехнологични джаджи, като през цялото време се развиват в още по-модерни устройства.

Когато някой каже, че притежава прахосмукачка робот, шансовете първата дума, която се появи в главата ви да е iRobot Roomba. Неговият производител, iRobot, беше сред първите, разработили роботизиран вакуум, който беше лесно приет в нашите домакинства. Всяка година те излизат с по-нова, по-интелигентна версия с иновативни функции, които правят почистването на пода почти без ръце.

Вземете iRobot Roomba 960, който оценихме като един от най-добрите на пазара . Може да се управлява чрез смартфон заедно с гласовите контроли на Alexa и Google Home Assistant . Превъзходната навигация го предпазва от нахлуване в стени и мебели и лесно преминава от един на друг тип подови настилки.

Няколко алтернативни модела от прахосмукачките робот:

iRobot Roomba 980 – стъпка над 960 с по-адаптивни настройки за почистване и по-дълъг живот на батерията.

iRobot Roomba 630 – бюджетна и основна навигация с вградено планиране и без контрол на приложението.

iRobot Roomba 690 – стъпка над 630 с основна навигация, контрол на приложенията и гласов контрол на Alexa и Google Home.

Наградата на върха на линията (и нашият най-добър избор) отива при една от най-новите Roombas, iRobot Roomba i7 + . Това е първaта прахосмукачка за самоизпразване на контейнера за прах. Док за зареждане служи като негова станция за разтоварване на замърсявания и може да побере отломки на стойност до 30 цикъла.

 

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *