Възход на прахосмукачките робот

Що се отнася до прахосмукачките робот, когато се появиха за пръв път, те не бяха толкова умни. И те бяха твърде скъпи за обикновения собственик на жилище. Сега имаме лесен и достъпен достъп до високотехнологични джаджи, като през цялото време се развиват в още по-модерни устройства.

Когато някой каже, че притежава прахосмукачка робот, шансовете първата дума, която се появи в главата ви да е iRobot Roomba. Неговият производител, iRobot, беше сред първите, разработили роботизиран вакуум, който беше лесно приет в нашите домакинства. Всяка година те излизат с по-нова, по-интелигентна версия с иновативни функции, които правят почистването на пода почти без ръце.

Вземете iRobot Roomba 960, който оценихме като един от най-добрите на пазара . Може да се управлява чрез смартфон заедно с гласовите контроли на Alexa и Google Home Assistant . Превъзходната навигация го предпазва от нахлуване в стени и мебели и лесно преминава от един на друг тип подови настилки.

Няколко алтернативни модела от прахосмукачките робот:

iRobot Roomba 980 – стъпка над 960 с по-адаптивни настройки за почистване и по-дълъг живот на батерията.

iRobot Roomba 630 – бюджетна и основна навигация с вградено планиране и без контрол на приложението.

iRobot Roomba 690 – стъпка над 630 с основна навигация, контрол на приложенията и гласов контрол на Alexa и Google Home.

Наградата на върха на линията (и нашият най-добър избор) отива при една от най-новите Roombas, iRobot Roomba i7 + . Това е първaта прахосмукачка за самоизпразване на контейнера за прах. Док за зареждане служи като негова станция за разтоварване на замърсявания и може да побере отломки на стойност до 30 цикъла.

 

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.