Видове батути въз основа на вариации на формата

Видове батути въз основа на вариации на формата. Въз основа на формите на батутите можем да ги категоризираме в 5 различни вида. Всеки от тях предоставя специфични характеристики и критерии.

Видове батути въз основа на вариации на формата

Кръглият батут е най-разпространеният батут, който ще намерите на пазара. Ако потърсите батут на случаен принцип, продавачите ще Ви покажат този батут с кръгла форма в основен стил. Това е широко използвано и може да се намери в повечето къщи с малки деца. Този вид батут е чудесен за открито и ще ги намерите в много размери. Те също се предлагат в различни качества, някои са по-добри от други. Най-вече те варират от включването на пружини в комплекта.

В този случай трябва да заложите на такива с пружини без ерозия заради превъзходното им представяне спрямо останалите. Освен това кръгъл батут без пружини е оборудван с по-добри мерки за безопасност.

Като цяло, тези видове батути се предлагат в по-висок ценови диапазон, но са склонни да издържат дълго време в сравнение с техните аналози. Ако потребителите са деца под 8 години, трябва да опитате безпружинните, за да имате допълнителни функции за безопасност.

Правоъгълни батути

Друг популярен тип батут, който ще намерите в изобилие, е правоъгълният батут. Те са много надеждни и удобни. Те обикновено се използват от професионални потребители и гимнастици. Този тип батут може да се побере в по-малки пространства според размерите. Моделите на отскачане са различни от нормалните, като широко използваните кръгли. Предлагат се в различни размери и ви предлагаме да изберете според нуждите си.

За дома използвайте обикновени и малки размери. Този тип батут е сравнително по-скъп в сравнение с други. Ще ги намерите много добре изработени и обикновено са създадени за множество възрастни потребители, така че издръжливостта и надеждността са безспорни.

В повечето случаи правоъгълните батути са изработени от висококачествени материали. Основните елементи са изработени от подсилена стомана и механизми без ерозия.

You May Also Like