Бъдете в крак с тенденциите на линкбилдинга

Бъдете в крак с тенденциите на линкбилдинга

Бъдете в крак с тенденциите на линкбилдинга. Едно нещо, за което хората обичат да четат, са текущите събития, независимо дали са в поп културата, политиката или всичко по-горе. Хората са по-склонни да четат по модерни теми. Ето как можете да примамвате за връзки. Един от най-добрите начини да направите това е чрез списъци и класации. Тези формати са склонни да привличат повече посетители и споделяния.

Същото е вярно, ако включите диаграми и инфографики, които са по-лесни за споделяне. Хората са стимулирани и развълнувани от визуализацията. Как можете да направите това? Бъдете в крак с това, което е „горещо“ в момента. Четете новините всеки ден или най-малкото сканирайте заглавията. Освен това трябва да разберете какво би искала да прочете вашата целева аудитория. След като сте взели решение за темата, оформете я по нов или интересен начин.

Имайте твърдо мнение и позиция

Хората искат силно мнение. Можете да наречете това мислене или изказване, но ако е направено добре, ще получите много връзки. Разбира се, ако публикувате такъв тип съдържание, не забравяйте да подкрепите аргумента си с факти. В рамките на вашите стратегии за изграждане на връзки за блогъри, малко противоречие винаги е добро нещо за ангажиране на вашата аудитория. Просто не прекалявайте с драмата и стойте далеч от това да бъдете злобни или нараняващи. Трябва да имате мнение, но не го правете в ущърб на марката си.

Изследване + Анализ

Използвайте статистически данни и данни в подкрепа на вашата статия. Ако някой иска да представи информацията, която сте измислили, единственият начин да го направи е чрез обратна връзка. Целта на този тип статии е да предложи по-голяма стойност на вашата аудитория. Статистиката и данните са силно свързани. Не всички публикации трябва да бъдат ръководства за потребителя, но се опитайте да бъдат изчерпателни. Необходима е известна работа, за да се събере подходяща информация в чист пакет. Една от вашите стратегии за изграждане на връзки трябва да бъде да настроите известно време за създаване на тези видове статии няколко пъти годишно. Те отнемат много време и усилия. И все пак, те също водят до висококачествени обратни връзки.

Създайте силни страници с ключови думи

Не само съдържанието на публикация в блога е от значение за оптимизацията за търсачки. Действителното съдържание, описващо вашите страници и това, което има на страниците, има значение и при оптимизирането на ключови думи. Когато създавате уебсайта си и изграждате страници, не скривайте ключовите думи. Когато става въпрос за имена на URL страници, описания и всякакви други думи на вашата страница, бъдете приятелски настроени към ключови думи.

You May Also Like