Антени за космически енергии

Антени за космически енергии

Съществува ли Алгоритъм на щастието?

Швейцарските учени от Института по планетарни изследвания се опитали да намерят отговор на този въпрос. Докторите-биофизици Едмънд Етиен и Райнер Щоф преминали през хиляди часове видео записи на земни пейзажи и установили, че в 94,8% от случаите в природата не се наблюдават ъгли или прави линии, ами заоблени форми: хоризонти, хълмове, височини…

Компютърният анализ на архитектурните структури дал противоположен резултат, който бил удивителен в точността си. Според него 94,8% от всичко, построено от човека, се състои от паралелепипеди, издигащи се във всички посоки под прав ъгъл. Само 5.2% от съвременните сгради ни радват със своите сферични форми.

По време на провеждането на тези изследвания в ръцете на Етиен попаднало популярно списание, от което той с учудване научил, че този процент изненадващо съвпада с броя на хората, чието лично богатство се оценява на над 1 милион долара!

Антени за космически енергии

Учените приели тези математически изчисления като работна хипотеза, че условието за благополучното съществуване на Земята се заключава в закръглените форми на околните обекти. Чрез сложни изчисления те извели теорията за съвършенството на пространство без прави ъгли. Според тази теория, извитата линия, а същото се отнася за кръга или полукръга, е вид антена, приемник за космическа енергия. Благодарение на нея животът на Земята е възможен. Всъщност тя контролира всички процеси, които се случват на планетата. От приливите и отливите на океана до раждането на всяко живо същество.

Главата на всяко живо същество също е един вид антена, казва Едмънд Етиен, чрез която човек получава информация от космоса

Според Щоф, проблемите са започнали от момента, в който човекът е започнал да оправя кривата. Строейки къщи с плосък праволинеен покрив, хората започнали да вредят сами на себе си. Човечеството постепенно изгубило знанията си, които били натрупани през историята. Първите домове на хората са имали сферичен покрив: юрти, колиби, иглута. Много от църквите и в днешно време имат сферични куполи. Тук намираме и отговора на въпроса защо в храмове върху хората се спуска усещането за благодат… Смята се, че сферичният покрив над храма съхранява положителните енергийни потоци, които получава от космоса. Същото е и с правилно построените куполни къщи.

Между другото, и двамата учени са построили своите къщи съгласно специални проекти, според които всички тавани са сферични. Оттогава се чувстват чудесно и отношенията със семействата им се подобрили (Щоф се канил да се разведе, но животът в новата къща укрепил семейството му. Освен това, скоро Фрау Щоф ще дари съпруга си с наследник).

Наскоро американските физици Джон Ричард и Пол Смит дойдоха до сензационно заключение, което потвърди теорията на Швейцарците: Сферичните повърхности са мощни космически антени. Всяко пространство, покрито с купол, става генератор на положителни за човека енергии. Ако са правилно позиционирани и ориентирани в пространството, те ще осигурят на хората връзка с космическата енергия, ще стимулират вътрешните физически и умствени резерви, ще подобрят имунната система и ще хармонизират средата на обитаване.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *