Антени за космически енергии

Антени за космически енергии

Съществува ли Алгоритъм на щастието?

Швейцарските учени от Института по планетарни изследвания се опитали да намерят отговор на този въпрос. Докторите-биофизици Едмънд Етиен и Райнер Щоф преминали през хиляди часове видео записи на земни пейзажи и установили, че в 94,8% от случаите в природата не се наблюдават ъгли или прави линии, ами заоблени форми: хоризонти, хълмове, височини…

Компютърният анализ на архитектурните структури дал противоположен резултат, който бил удивителен в точността си. Според него 94,8% от всичко, построено от човека, се състои от паралелепипеди, издигащи се във всички посоки под прав ъгъл. Само 5.2% от съвременните сгради ни радват със своите сферични форми.

По време на провеждането на тези изследвания в ръцете на Етиен попаднало популярно списание, от което той с учудване научил, че този процент изненадващо съвпада с броя на хората, чието лично богатство се оценява на над 1 милион долара!

Антени за космически енергии

Учените приели тези математически изчисления като работна хипотеза, че условието за благополучното съществуване на Земята се заключава в закръглените форми на околните обекти. Чрез сложни изчисления те извели теорията за съвършенството на пространство без прави ъгли. Според тази теория, извитата линия, а същото се отнася за кръга или полукръга, е вид антена, приемник за космическа енергия. Благодарение на нея животът на Земята е възможен. Всъщност тя контролира всички процеси, които се случват на планетата. От приливите и отливите на океана до раждането на всяко живо същество.

Главата на всяко живо същество също е един вид антена, казва Едмънд Етиен, чрез която човек получава информация от космоса

Според Щоф, проблемите са започнали от момента, в който човекът е започнал да оправя кривата. Строейки къщи с плосък праволинеен покрив, хората започнали да вредят сами на себе си. Човечеството постепенно изгубило знанията си, които били натрупани през историята. Първите домове на хората са имали сферичен покрив: юрти, колиби, иглута. Много от църквите и в днешно време имат сферични куполи. Тук намираме и отговора на въпроса защо в храмове върху хората се спуска усещането за благодат… Смята се, че сферичният покрив над храма съхранява положителните енергийни потоци, които получава от космоса. Същото е и с правилно построените куполни къщи.

Между другото, и двамата учени са построили своите къщи съгласно специални проекти, според които всички тавани са сферични. Оттогава се чувстват чудесно и отношенията със семействата им се подобрили (Щоф се канил да се разведе, но животът в новата къща укрепил семейството му. Освен това, скоро Фрау Щоф ще дари съпруга си с наследник).

Наскоро американските физици Джон Ричард и Пол Смит дойдоха до сензационно заключение, което потвърди теорията на Швейцарците: Сферичните повърхности са мощни космически антени. Всяко пространство, покрито с купол, става генератор на положителни за човека енергии. Ако са правилно позиционирани и ориентирани в пространството, те ще осигурят на хората връзка с космическата енергия, ще стимулират вътрешните физически и умствени резерви, ще подобрят имунната система и ще хармонизират средата на обитаване.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.